اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

افزایش نرخ ارز مقطعی است

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با بیان این که افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر منطق اقتصادی ندارد گفت: به علت ثبات در متغیرهای اقتصادی افزایش قیمت دلار مقطعی خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، یحیی آل اسحاق؛ رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره عملیات تروریستی کرمان گفت: تعدادی از سودجویان و رسانه‌های معاند با اقدامی غیراخلاقی از عملیات تروریستی کرمان برای برهم زدن فضای اقتصادی کشور استفاده کردند.

 

وی افزود: عده‌ای از ذی‌نفعان با ایجاد آشفتگی قصد دارند، ثبات بازار ارز را از بین ببرند، این افراد به جای در نظر گرفتن منافع ملی به دنبال منفعت شخصی هستند که اقدامی غیر اخلاقی است.

 

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که عملیات تروریستی کرمان هیچ ارتباطی با بازار ارز ندارد، گفت: طوفان‌الاقصی نمونه مشابه این اتفاق است؛ چون در همان زمان متغیرهای اقتصادی تغییر چندانی نداشتند؛ اما تعدادی از رسانه‌های مخالف دولت می‌خواستند با ایجاد جو روانی نرخ دلار را بالا ببرند.

 

وی افزود: در زمان جنگ غزه دلار به صورت مقطعی و کوتاه مدت بالا رفت؛ اما به علت ثبات در متغیرهای اقتصادی دلار به دامنه‌ی قبلی خود بازگشت؛ بنابراین مردم و فعالان اقتصادی دیگر فریب رسانه‌های معاند را نمی‌خورند و می‌دانند افزایش قیمت دلار مقطعی خواهد بود.

 

آل اسحاق افزود: طی یکسال گذشته ثبات نسبی بر بازار ارز حاکم بوده؛ بنابراین افزایش نرخ ارز در شرایط فعلی از نظر اقتصادی منطقی ندارد؛ چون دسترسی به منابع ارزی نسبت به گذشته بهتر شده و نوسانات ارزی در دامنه محدود کنترل شده است.

 

رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق تاکید کرد: هر انسانی اگر غیرت و انسانیت داشته باشد از عملیات تروریستی کرمان اندوهگین می‌شود این در حالی است که عده‌ای با بی اخلاقی سعی در سودجویی از این موضوع دارند و می‌خواهند با فضاسازی روند با ثبات بازار ارز را متلاطم کنند.

 

وی در در پایان تاکید کرد: هر چند تلخ ولی باید بگوییم که هر انسانی که در مقابل شهادت هم‌وطنان کشورمان ادعای خوشحالی کند و از خون شهدا برای بر هم زدن امنیت اقتصادی استفاده کند، پست و رذل است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار